loader
Gazipaşa Belediyesinden Satılık 9 Adet Taşınmaz

Gazipaşa Belediyesinden Satılık 9 Adet Taşınmaz

Yayınlanan ihale duyurusunda şu ifadelere yer verildi: “ Gazipaşa Belediyesine ait aşağıda belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı DİK’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Satışı Yapılacaktır...

Gazipaşa Belediyesinden Satılık 9 Adet Taşınmaz...
 
GAZİPAŞA Belediyesi tarafından yapılan ihale duyurusunda, 9 adet taşınmazın satışa sunulacağı belirtildi. Basın İlan Kurumu (BİK) ilan portalı olan ilan.gov.tr'de yayınlanan ihale duyurusunda, taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesine göre açık teklif usulü ile satılacak. 
 
30 Mart Çarşamba günü yapılacak ihaleler saat 14.00-15.20 arasında yapılacak. Zeytinada Mahallesi’nde 201 Ada 71 parselde bulunan taşınmaz 1 milyon 660 bin, 201 Ada 72 parselde bulunan taşınmaz 875 bin, 201 Ada 73 parselde bulunan taşınmaz 875 bin, 201 Ada 74 parselde bulunan taşınmaz 875 bin, 201 Ada 74 parselde bulunan taşınmaz 570 bin liradan satışa çıkarılacak.
 
Bakılar Mahallesi 315 ada 25 parselde bulunan taşınmaz 138 bin, Bakılar Mahallesi 332 ada 12 parselde bulunan taşınmaz 2 milyon 18 bin, Bakılar Mahallesi 333 ada 14 parselde bulunan taşınmaz 617 bin, Bakılar Mahallesi 333 ada 21 parselde bulunan taşınmaz ise 950 bin liradan satışa çıkarılacak. İhaleler belirtilen tarih ve saatlerde Gazipaşa Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Belediye Encümenince yapılacak.
 
İhaleye çıkartılan yerlerin tahmini bedeli ve geçici teminat tutarları belirlendi. İsteklilerin gerekli belgeler ile birlikte ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı salonda hazır bulunması şarttır.
 
Gazipaşa Belediye Başkanlığı 9 adet taşınmazı açık artırma ile satışa sunuyor
 
Gazipaşa Belediyesinden Satılık 9 Adet Taşınmaz
Gazipaşa Belediye Başkanlığından Bildirilmiştir
 
1- Gazipaşa Belediyesine ait aşağıda belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı DİK’nun 45. maddesine göre Açık Teklif Usulü ile Satışı Yapılacaktır.
 
2- İhaleler aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde Gazipaşa Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda Belediye Encümenince yapılacaktır.
 
3- İhaleye çıkartılan yerlerin tahmini bedeli ve geçici teminat tutarları aşağıda belirtilmiştir.
 
4- İsteklilerin aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte ihale gün ve saatinde ihalenin yapılacağı salonda hazır bulunması şarttır. İstenilen Belgeler hakkında ayrıntılı bilgiler ihale şartnamesinde belirtilmiştir.
 
4.1. Geçici teminatlarını yatırdıklarına dair makbuz veya belge,
 
4.2. İhale Dosya bedelinin ödendiğini gösterir makbuz veya belge,
 
4.3. Gerçek kişiler için nüfus kayıt örneği, tüzel kişiler için ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış, tüzel kişiliğin kayıtlı olduğuna dair oda veya kurum belgesi,
 
4.4. Gerçek kişiler için Kanuni İkametgâh Belgesi, Tüzel kişiler için tüzel kişiliği temsile yetkili kişinin (şirket müdürünün) Kanuni İkametgâh Belgesi,
 
4.5. Tebligat için Türkiye’de adres beyanı,
 
4.6. Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
 
4.7. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri.
 
4.8. Ortak girişim olarak ihaleye katılınması halinde ortaklarca imzalı ve noter tasdikli ortak girişim beyannamesi,
 
4.9. Sabıka kaydı belgesi.
 
4.10.  Gazipaşa Belediyesinde vadesi geçmiş borcu olmadığına dair belge.
 
5- İhale şartnamesi ve eki belgeler her gün mesai saatleri içerisinde Destek Hizmetleri Müdürlüğünden veya www.gazipasa.bel.tr internet adresinden temin edilebilir. İhale dosya bedeli aşağıda belirtilmiştir. İhaleye katılabilmek için ihale dosyası (her bir ihale için ayrı) satın almak zorunludur.
 
İlan Sahibi
GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI 
 
İlan Numarası
ILN01576644
 
Şehir
ANTALYA
İlçe
 
Gazipaşa
İlan Türü
 
İHALE
İhale Usulü
2886 Sayılı Dik, Açık Teklif Usulü
 
İhale Türü
Satış
 
İhale ve Teklif Açma Tarihi
30.03.2022 14:00


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler