loader
Karabulut’tan Sert Tepki

Karabulut’tan Sert Tepki

Onurlu bir meslek olan hekimler -imizin durumları ortada, can güvenliğinden, çalışma saatlerine, ellerindeki imkanlar ve aldıkları ücret ile bu pandemide herkes birbirinden kaçarken doktorlarımız canla başla görevlerini yaptı..

İyi Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doktorlarla ilgili sözlerine tepki gösterdi
 
CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, kadın muhtarlarla buluştuğu programda yaptığı konuşmada hekimlere yönelik “Varsın gidiyorlarsa gitsinler” sözlerine bir tepki de Gazipaşa’dan geldi. İyi Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, “Gitmekte kararlı olduğu için bu sözleri söylemiştir. Çünkü gitmeye niyeti olmayan bu sözleri söylemez. Doktorlar bizim göz bebeğimiz, onları hukuken, madden ve manen desteklemeli ve yanlarında olmalıyız” dedi. 
 
Gidiyorlarsa Gitsinler
 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Külliye’de kadın muhtarlarla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada yurtdışına giden hekimleri eleştirerek “Varsın gidiyorlarsa gitsinler, bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam eder buralarda yola devam ederiz” ifadelerini kullanmıştı.
 
Karabulut’tan Sert TepkiSorunlar Çözülmeli
 
İyi Parti Gazipaşa Kadın Politikaları Başkanı Meral Karabulut, doktorlar dahil tüm sağlıkçıların sorunlarının biran önce çözülmesi gerektiğini söyledi. Karabulut,  sözlerine şöyle devam etti, “Daha önce de başa gelmiş ve bu tür söylemlerle kendini seçen kişileri anlamaz ve duymaz duruma gelen devlet adamlarımız, sonrasında milletimizin kararı ile İYİ bir ders alarak gitmişlerdir. 
 
Onurlu bir meslek olan hekimlerimizin durumları ortada, can güvenliğinden, çalışma saatlerine, ellerindeki imkanlar ve aldıkları ücret ile bu pandemide herkes birbirinden kaçarken doktorlarımız canla başla görevlerini yaptılar. Bu yakışıksız söylemi doktorlarımız adına üzülerek duydum ve kendi adıma empati yaptım. Ne diyeceğimi bilemedim. 
 
Çünkü diyeceğimiz gün belli, dedi. Sözlerine “Bu meslek itibarsızlaştırma sözleri artık son bulmalı, takdir ve iyileştirmeler ile ülkemiz muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarılmaya çalışılmalıdır. 
 
Son olarak, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü söylemek istiyorum. ‘Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz’ diyen kurucumuzun sözleri her şeyi anlatıyor. Tüm ülkelerde en iyi sağlık işleri, tedavi ve araştırmaları TÜRK hekimlerimiz yapmaktadır. Doktorlarımızı saygı ile selamlıyor, teşkilatımız adına yanlarında olduğumuzu bildiriyorum” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler