loader
Hagi'den Terim İtirafı!

Hagi'den Terim İtirafı!

Romanya liginde Farul Constanta'nın teknik direktörlüğü yapan Hagi, Galatasaray'da Fatih Terim'in başkan ve kendisinin teknik direktör olacağına ilişkin iddialara yanıt verdi ve çarpıcı bir itirafta bulundu. Fatih Terim İle...

Son dakika: Gheorghe Hagi'den Fatih Terim itirafı! "Beni ararsa..."
 
Son dakika haberi... Galatasaray'ın efsanesi Gheorghe Hagi, Rumen basınına Fatih Terim hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hagi, Fatih Terim'in Galatasaray'a başkan olacağı ve kendisinin de teknik direktörlüğe geleceği hakkındaki iddialar hakkında konuştu.
 
Sabah gazatesinin haberine göre; Galatasaray'da sayısız başarıya birçok kupa kazanan efsanevi futbolcu Gheorghe Hagi, Rumen basını Digi Sport'a Fatih Terim ve teknik direktörlük konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Hagi'den Terim İtirafı!
 
Romanya liginde Farul Constanta'nın teknik direktörlüğü yapan Hagi, Galatasaray'da Fatih Terim'in başkan ve kendisinin teknik direktör olacağına ilişkin iddialara yanıt verdi ve çarpıcı bir itirafta bulundu.
 
Fatih Terim İle Birlikte Birçok Başarı Kazanmıştı
 
Fatih Terim ve Gheorghe Hagi Galatasaray'da, 1996-2000 döneminde arka arkaya dört şampiyonluk, iki Türkiye Kupası, UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası'nı kazanmayı başardılar.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler