loader
Başkan Yılmaz'dan

Başkan Yılmaz'dan "Emitt" Fuarı Gazipaşa Standına Davet

Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Emitt fuarı hakkında ki açıklamasında; 9 - 12 Şubat 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merke..

Başkan Yılmaz'dan "Emitt" Fuarında Gazipaşa Standına Davet
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Emitt fuarı hakkında ki açıklamasında;
 
Gazipaşa belediyesi 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yerini aldı.
 
9 - 12 Şubat 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Emitt 25. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Gazipaşa Belediyesi olarak yerimizi aldık. 
 
İlçemizi her platformda olduğu gibi, burada da tanıtmaya devam ediyoruz.
 
İstanbul’da bulunan Gazipaşalı hemşehrilerimizi ve Gazipaşa’mızın güzellikleri görmek isteyen herkesi salon 3’teki renkli standımıza bekliyoruz. Dedi.
 
TÜYAP'taki EMITT Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nın ilk gününde, CHP İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Zeybek’i, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’i,
 
sanatçımız Onur Akın’ı, ilçe belediye başkanlarımızı ve Gazipaşa’mızı merak eden misafirlerimizi, rengarenk standımızda ağırladık. 
 
Belediye Başkanlarımızla birlikte diğer stantları ziyaret ettik.
 
Oldukça verimli geçen Emitt Fuarı’nın ilk gününde bizleri ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler