loader
Başkan Yılmaz Parke Ve Beton Üretim Tesisini İnceledi

Başkan Yılmaz Parke Ve Beton Üretim Tesisini İnceledi

Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz Parke ve Beton Üretim Tesisi hakkında açıklama yaptı. Bir yıl içerisinde toplamda; 65.000 m2 Parke, 5.000 m3 Beton, 2.750 Adet Büz, 53.000 Adet Bordür üretim..

Başkan Yılmaz Parke Ve Beton Üretim Tesisini İnceledi...
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz Parke ve Beton Üretim Tesisi hakkında açıklama yaptı.
 
Başkan yılmaz  Parke ve Beton Üretim Tesisi hakkın da yapmış olduğu açıklamada ne kadar üretim yapıldığı hakkında bilgiler verdi.
 
Gazipaşa belediye başkanı sn. Mehmet Ali Yılmaz açıklamasında;
 
Başkan Yılmaz Parke Ve Beton Üretim Tesisini İnceledi...
Üreten Belediyecilik anlayışıyla her geçen gün ürün çeşitliliğini artırdığımız Parke ve Beton Üretim Tesisimizle, hem tasarruf sağlıyor hem de Gazipaşa'mıza kaliteli ve konforlu hizmet sunuyoruz.
 
TSE standartlarında kurmayı planladığımız kalıcı beton santralimizle, kaliteli hizmeti hemşehrilerimizle buluşturmaya, hemşehrilerimizin konforunu, refah seviyesini ve yaşam standartlarını yükseltecek işlere imza atmaya devam edeceğiz.
 
Başkan Yılmaz Parke Ve Beton Üretim Tesisini İnceledi...
Bir yıl içerisinde toplamda;
 
* 65.000 m2 Parke
* 5.000 m3 Beton
* 2.750 Adet Büz
* 53.000 Adet Bordür üretimi gerçekleştirdik. Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler