loader

Gazipaşa 'da Nar Festivalin' in Kazananları Belli Oldu

Antalya gazipaşa haberler olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali hakkında Gazipaşa belediye başkanı sn. Mehmet Ali Yılmaz..

Gazipaşa 'da 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalinde Festivalin' in Kazananları Belli Oldu...
 
Antalya Gazipaşa 'da düzenlenen 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali tüm coşkusu ile devam ederken birbirinden güzel programlar ile dikkat çekiyor. Türkiye gündeminde Gazipaşa 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali haberlerinin ardından festivale ilgi devam ediyor...
 
Antalya gazipaşa haberler olarak edinmiş olduğumuz bilgilere göre 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali hakkında Gazipaşa belediye başkanı sn. Mehmet Ali Yılmaz açıklamalarda bulundu. Başkan yılmaz açıklamasında;
 
 
Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin ilçemize veriliş günü anısına hazırladığımız 11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’mizi, Gazipaşa’mıza yakışan bir coşkuyla tamamladık.
 
Başta sevgili hemşehrilerim olmak üzere, festivalimize katılan, emek veren ve her daim yanımızda olan herkese, sonsuz teşekkür ediyorum. dedi.
 
12. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’mizde görüşmek üzere. Selamlar ve sevgilerimi sunuyorum. Dedi.
 
11. Gazipaşa Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivalimiz devam ediyor!
 
Nar ve Yâr İçin Şiirler, Türküler ve Şarkılar programı...
 
 
Festivalde ikinci gün tüm coşkusuyla devam ederken, aramıza katılan Niğde Valimiz Yılmaz ŞİMŞEK’e, CHP Antalya Milletvekilimiz Aydın ÖZER'e ve Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit UYSAL’a teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.
 
Festivalimizin ikinci gününde, bizlere oldukça eğlenceli dakikalar yaşatan yarışmacılarımızı tebrik ediyorum.
 
En İyi Stant Yarışmasını Kazananlar: 
 
1. Çakmak Mahallesi                 
2. Yeşilyurt Mahallesi                                                                                        
3. Çobanlar Mahallesi
 
En Büyük Muz Dalı Yarışmasını Kazananlar:
 
1. Beyrebucak  Mahallesi 
2. Güney  Mahallesi 
3. Zeytinada  Mahallesi 
 
En Hızlı Nar Yeme Yarışmasını Kazananlar:
 
1. Selbihan ERGİN
2. Ali KAYA
3. Kamil COŞKUN
 
En İyi Çekirdeksiz Nar Ve Tropikal Meyve Yarışmasını Kazananlar:
 
1. Şerife ÇETİN
2. Şadi TAN
3. Kamil COŞKUN


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler