loader
Gençlerimize Hayırlı Olsun

Gençlerimize Hayırlı Olsun

Başkan Erdoğan, Türkiyede Siyasi Gündemde "Bu potansiyelin değerlendirilmesi açısından oldukça önemli bir adım olan Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'nın şimdiden tüm gençler..

Gençlerimize Hayırlı Olsun...
 
Son dakika... Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı tüm gençlerimize hayırlı olsun" dedi.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Türkiye gündeminde ahaber kaynağından edindiğimiz bilgiye göre;
 
Twitter hesabından açıklama yapan Başkan Erdoğan, "Türkiye genç nüfus bakımından çok az ülkenin sahip olduğu büyük bir potansiyele sahip…" ifadelerini kullandı.
 
"Gençlerimize Hayırlı Olsun"
 
Gençlerimize Hayırlı Olsun...Başkan Erdoğan, Türkiyede Siyasi Gündemde "Bu potansiyelin değerlendirilmesi açısından oldukça önemli bir adım olan Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı'nın şimdiden tüm gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum." cümlelerini kullandı.
 
Grafiğe Yer Verildi
 
Başkan Erdoğan'ın paylaşımında "Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı" ile hedeflenenleri içeren bir de grafik yer aldı.
 
"Yüzde 20" Hedefi
 
Grafikte yer alan bilgilerde "Ulusal Genç İstihdam Stratejisi ve Eylem Planı" başlığı ile "2023 yılında genç işsizlik oranının yüzde 17,8 düzeylerine indirilmesini, genç işgücüne katılma oranının yüzde 46 düzeyine yükseltilmesini, eğitimde ve istihdamda yer almayan gençlerimizin oranının yüzde 20 düzeyine düşürülmesini hedefliyoruz." denildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler