loader
Müslüman-Türk Milleti’nin Maruz Kaldığı Psikolojik Ve Asimetrik...

Müslüman-Türk Milleti’nin Maruz Kaldığı Psikolojik Ve Asimetrik...

Muhalefetin sesinin, olduğundan çok çıkması sağlanarak, Cumhur İttifakı seçmeni üzerinde “kendi siyasi hareketlerine yönelik ağır eleştiri üretmelerini sağlama...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Yönetiminin Ve Müslüman-Türk Milleti’nin Maruz Kaldığı Psikolojik Ve Asimetrik Harp… Türkiye Cumhuriyeti Devleti Yönetiminin Ve Müslüman-Türk Milleti’nin Maruz Kaldığı Psikolojik Ve Asimetrik Harp… 
Av. Sedat Çetinkaya
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, Abdülhamid Han’ı tahtan indirerek sokmuş oldukları ancak Sayın R.Tayyip Erdoğan yönetimiyle büyük oranda değiştirilen TESLİMİYETÇİLİK ÇİZGİSİ’ne yeniden getirmek isteyen küresel güçler, büyük bir umutla ve yerli işbirlikçileriyle birlikte fitne ateşini harlamayı sürdürmektedir.
 
Vatanını, milletini ve devletini seven her Türk vatandaşı bilmelidir ki Sayın Erdoğan yönetimine ve Cumhur İttifakı hakimiyetine son vermek için yapılmış ve CIA yönlendirmesinde uygulamaya sokulmuş bir strateji bulunmaktadır.
 
Bu strateji gereğince, Cumhur İttifakı dışında bulunan ve birbirine benzemez gibi göründüğü halde aynı güç merkezinin hadimi olan siyasi partiler, aynı hedef doğrultusunda ÖRGÜTLENMİŞ VE YÖNLENDİRİLMİŞ bulunulmaktadır.
 
Hatta cepheyi büyütmek için yeni yeni siyasi oluşumlar peydahlanarak, siyasi temsil kabiliyeti düşük ancak çok sesli bir yapı üzerinden, büyük bir siyasi enerji ya da YIKICI BİR RÜZGAR oluşturulmaya çalışılmıştır. 
 
Böylece muhalefetin sesinin, olduğundan çok çıkması sağlanarak, Cumhur İttifakı seçmeni üzerinde “kendi siyasi hareketlerine yönelik ağır eleştiri üretmelerini sağlamayı amaçlayan toplumsal bir baskı” oluşturulmaya çalışıldığı gibi 2023 seçimleri dikkate alınarak, Sayın ERDOĞAN’ın İLK TURDA SEÇİLMESİNİ ENGELLEMEYE MATUF BİR POLİTİKA da sahaya sürülmüş bulunulmaktadır.
 
Bu bağlamda belirtmek isterim ki zillet ittifakının aralarında problem varmış izlenimini doğuran durumlar da bir GÖZ BOYAMA , İKTİDARI HAZIRLIKSIZ DURUMDA BIRAKMA ve SEÇİM DÖNEMİNE KADAR OY KAYBINA UĞRAYACAK BİR SİYASİ AÇILIMDAN UZAK DURMA  taktiğinden başka bir şey değildir. Daha açık söyleyecek olursam, zillet ittifakının tüm partileri, milletin gözüne baka baka AVANAK ABDİ isimli bir tiyatroyu sahnelemektedir.
 
Yine küresel güçler tarafından sahaya sürülen ve yerli işbirlikçiler tarafından uygulanan bu strateji gereğince Sayın ERDOĞAN çok yönlü olarak yıpratılmaya ve Sayın Devlet Bahçeli ile olan siyasi ilişkisi de çeşitli kurgu yalanlar üzerinden bozulmaya çalışılmaktadır.
 
Benzer bir durum, Ak Parti seçmeni ile MHP seçmeni için de uygulanmaktadır. Bizler ; günümüz konjonktüründe bu hususta uyanık olmayı başardığımız gibi Başkanlık Sistemi’nin yönetim erkine sahip olmak için % 50+1 oyu öngörmesi nedeniyle tek parti haline gelmeyi ve toplumsal zeminimizi genişletmeyi de başarmalıyız. 
 
Ayrıca dikkat edilecek olursa, ülkemizde yaşanan her meselenin, EN SON AFGANLI GÖÇMENLER MESELESİNDE OLDUĞU GİBİ OLDUĞUNDAN ÇOK BÜYÜTÜLEREK , sanki bir ölüm- kalım meselesi haline getirildiğini ve bu süreçte gündeme taşınan sınırsız yalanlar ve provokasyonlarla, her olay üzerinden sakız gibi çiğnenen bir çirkefin peydahlandığını da fark etmemiz gerekmektedir.
 
Ancak daha da önemli olan husus, CHP’nin her olay öncesinde bir HAZIRLIK YAPMIŞ OLDUĞU GERÇEĞİNİN çok açık bir şekilde ortada olmasıdır. Yine aynı hazırlığın, dışarıdan fonlanmış olan medya, özellikle ve özel bir yazılımla ön plana çıkarılan sosyal medya hesapları ve hainler takımı açısından söz konusu olduğunu da ifade etmek isterim.
 
Ülkemizde yaşanan olayları asla ve asla dar kapsamda düşünmemek gerekmektedir. Günümüzde yeni bir yüzyıla ilişkin hakimiyet perspektifinin ; siyasi- ekonomik ve askeri temelleri atılmaktadır. İşte bu yeni dünya açısından Türkiye’nin önemini bugünden anlatmaya kelimeler bile yeterli değildir. HERKESE VE HERŞEYE RAĞMEN, BÜYÜK VE KÜRESEL BİR GÜCE EVRİLMEK ÜZERE HAREKET KAZANAN BİR TÜRKİYE DOĞMAKTADIR ve İÇİMİZDEKİ AYMAZLARIN DIŞINDA DÜNYANIN TÜM GÜÇ MERKEZLERİ BU GERÇEĞİN FARKINDADIR.  
 
İşte bu gerçeklik karşısında ülke yönetimimizi ve liderimizi önce teslime zorlamak sonrasında ise değiştirmek isteyen küresel güç merkezlerinin bulunduğu gerçeği beyinlerimize kazınmalıdır. CHP zihniyeti, 100 yıl önce olduğu gibi bugün de işbirlikçiliğin kitabını yazmaktadır. CHP, Müslüman- Türk Milleti’nin inancını değiştirmek, Müslüman- Türk ile İslam dünyasının bağını kesmek ve Türk Milleti’nin batının hizmetkarı konumunda tutmak için oluşturulmuş, otoriter, baskıcı, faşist, gaflet ve dalalet… içindeki bir müessesenin ismidir. 
 
Hükümetin her icraatına karşı yaptırmayız kalkanı açanların, her meseleyi zemininden saptırarak dünyanın en büyük meselesi haline getirenlerin, yalan üzerine yalan söyleyerek siyasi propaganda yapanların, dış mihraklardan aldıkları parasal destek ve lojistikle ülkesine karşı adeta savaş açanların, dış mihrakların mihrakların sözcülüğüne ve hatta hizmetkarı olmaya soyunanların, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin güçlenmemesi için her zeminde ayak direyenlerin, ülkemize yapılan siyasi- ekonomik ve askeri ataklara gönüllü olarak kucak açanların çok yönlü eleştiri yönelimiyle kurdukları tuzağın adı PSİKOLOJİK HARP VE ASİMETRİK SAVAŞTIR. 
 
BU SAVAŞIN ALTYAPISI İSE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ İSTİHBARATI TARAFINDAN OLUŞTURULMUŞ BULUNULMAKTADIR. BU STRATEJİNİN AMACI, DÜNYA DÜZENİNE YENİ BİR ŞEKİL VERMEYE ÇALIŞAN GÜÇLERİN AMAÇLARINI GERÇEKLEŞTİRME NOKTASINDA TÜRKİYE’NİN ORTAYA KOYDUĞU ETKİYİ VE DİRENCİ KIRMAK İÇİN YERLİ İŞBİRLİÇİLERE FIRSAT VERMEK VE BÖYLECE KENDİLERİ İÇİN OLUŞACAK RİSKLERİ VE MALİYETİ DÜŞÜRMEKTİR.
 
ÇÜNKÜ 2023 YILINDA YAPILACAK SEÇİMLERDEN SAYIN ERDOĞAN’IN BAŞKAN OLARAK ÇIKMASI DURUMUNDA, BU MÜCADELENİN RACONUNUN BİR SAVAŞ İLE KESİLECEĞİ KESİNDİR… BU SAVAŞIN ZAMANINI BELİRLEYECEK OLAN ŞEY İSE TÜRKİYE’YE SALDIRMAYI VE SONUÇLARINI GÖZE ALMAYI GEREKTİREN İRADEYİ NE ZAMAN ORTAYA KOYABİLECEKLERİDİR... 
 
Dikkat edilecek olursa, şimdiden Türkiye’nin etrafında konuşlanmaya çalıştıklarını, Türkiye’nin ; Libya- Kıbrıs- Katar- Suriye- Irak- Doğu Akdeniz- Adalar Denizi gibi cephe hatlarındaki faaliyetlerini bloke etmeyi hedeflediklerini, Türkiye’nin içinde çeşitli bahanelerle rahatsızlar oluşturmaya çalıştıklarını, Türkiye’nin askeri gelişimini yavaşlatmaya çabaladıklarını ve Türkiye’nin ekonomik atılımını çeşitli vesilelerle engellemek için uğraştıklarını görebilmek mümkündür…
 
Ancak bu vesile ile belirtmek isterim ki DÜNYANIN HİÇBİR GÜCÜ TÜRKİYE’NİN ; bir ekonomik güç olarak yükselmesini,  dünyanın en güçlü ve nitelikli ordusuna sahip olmasını, Türk Birliği’ni sağlamasını, İslam dünyasının önemli bir bölümüne liderlik etmesini, Afrika’nın en etkili ve sevilen gücü haline gelmesini, sınırlarını Misak-ı Milli hedeflerini de aşacak şekilde genişletmesini, Yunanistan’a peşkeş çekilen adalarımız üzerindeki hakimiyetimizi yeniden tesis etmemizi, Kıbrıs’ın tanınmasını sağlamamızı, Nahçıvan- Azerbaycan arasındaki koridorun açılmasını temin etmemizi, Güney Azerbaycan’ı bağımsız kılmamızı, Avrupa Birliği’ne diz çöktürmemizi, ABD ve NATO üslerini kapatmamızı ve yeni dünyanın merkezinden eşsiz bir güneş gibi yükselmemizi engelleyemeyecektir.
 
Altay’ın- Ötüken’in- Ergenekon’un- Hira dağının -Tarık yıldızının ve Nuh’un çocukları ; Firavun’un , Şeytan’ın, Olimpos’un, Lilith’in, İsis’in, Osiris’in, Seth’in nesebi gayri sarih çocuklarına karşı galip geleceklerdir… 
 
İhanetlerini bastırmak için sesleri çokça çıkan hainler ise ancak nal toplayacak, pisliklerinde boğulacaklardır…
 
Galip olan ancak mutlak kudret sahibi ALLAH’dır…
 
Ne mutlu Allah’ın yeryüzündeki ordusunun bir ferdi olma şerefine ulaşanlara…
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler