loader
Başkan Yılmaz'dan Fedakar Gazipaşa Halkına Teşekkür...

Başkan Yılmaz'dan Fedakar Gazipaşa Halkına Teşekkür...

Gazipaşa belediyesi Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinden mağdur olanlar için destek kampanyası başlattı. Antalya Gazipaşa haberler olarak..

Başkan Yılmaz'dan Fedakar Gazipaşa Halkına Teşekkür...
 
Gazipaşa belediyesi Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinden mağdur olanlar için destek kampanyası başlattı. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Gazipaşa halkı Antalya ve ilçeleri gündeminde yangın mağdurları için seferber oldu. 
 
Haber bültenlerinde Türkiye gündemine konu olan Bu kötü günlerde bir dayanışma örneği gösteren başkan yılmaz ve gazipaşa halkı yardım için adeta birbiri ile yarıştı.
 
Başkan Yılmaz'dan Fedakar Gazipaşa Halkına Teşekkür...
Gazipaşa belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz konu ile ilgili açıklamasında;
 
Sevgili Hemşehrilerim,
 
Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinden etkilenen vatandaşlarımız için düzenlediğimiz yardım kampanyamıza, gösterdiğiniz yoğun ilgi ve dayanışma için sizlere minnettarız.
 
Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen’in gerekli ihtiyaç stoklarının sağlandığını belirtmesi üzerine, yardım kampanyamızı şimdilik sonlandırıyoruz. 
 
Başkan Yılmaz'dan Fedakar Gazipaşa Halkına Teşekkür...
Yeni bir ihtiyaç listesi belirlendiğinde, sizlerle dayanışma içinde tekrar bir yardım kampanyası oluşturacağız.
 
Yardım kampanyası çağrısı yaptığımız günden bu yana, Manavgatlı vatandaşlarımız için desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime, sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
 
Teşekkürler Gazipaşa’m. Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler