loader
Gazipaşa Mahalleler'inde Altyapı Çalışmalarına Devam

Gazipaşa Mahalleler'inde Altyapı Çalışmalarına Devam

Antalya gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre uzun bir zaman dan bu yana şehir merkezi -nde ve mahallerde gazipaşa belediyesinin alt yapı çalışma..

Gazipaşa Mahalleler'inde Altyapı Çalışmalarına Devam...
 
Antalya gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre uzun bir zaman dan bu yana şehir merkezinde ve mahallerde gazipaşa belediyesinin alt yapı çalışmaları devam ediyor.
 
Özellikle gazipaşada gezilecek yerlerden olan merkezlerin bir çoğunda gazipaşa turizmine katkı sağlayacak olan birçok çalışma tamamlandı.
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz Pazarcı Mahallesindeki çalışmalar konusunda yapmış olduğu açıklamada;
 
Pazarcı Mahallemizdeki Ahmet Tuncer Ortaokulu çevresinde bulunan sokaklarımızın, alt yapı ve yağmur suyu problemlerini çözerek, kaldırım ve yol çalışmalarına başladık.
                                                                                            
Çalışmalarımız tamamlandığında, bölgeye 9500 m2 kaldırım ve parke yol kazandıracağız.
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz açıklamasının devamında;
 
Gazipaşa Mahalleler'inde Altyapı Çalışmalarına Devam...
Fen İşleri Müdürlüğümüzün özverili çalışmaları ve belediyemiz tesisinde üretilen parke ve bordür taşlarının özenle kullanılmasıyla; geçici değil, kalıcı çözümler üretmeye devam ediyoruz.
 
En kısa sürede tamamlayacağımız kullanışlı yollarımız, şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun. dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler