loader
Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?

Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?

Peki Barco Blanco'ya nasıl gidilir sorusu özellikle Gazipaşa dışından gelen turistler için merak edilen bir soru. Mükemmel bir havuz ve seyir terasın ile de Gazipaşada turizme katkıda bulunan Barco Blanco...

Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?
 
Gazipaşanın en iyi restoranlarından biri olan Barco Blanco 2. Yılında da hizmete devam ediyor. Tüm dünyayı etkileyen korona virüs kısıtlama sürecinin ardından yeniden Gazipaşa halkına ve yerli, yabancı turistlere de yiyecek ve içecek hizmetlerini devam ettirme çabası içerisinde.
 
Peki Barco Blanco'ya nasıl gidilir sorusu özellikle Gazipaşa dışından gelen turistler için merak edilen bir soru.
 
Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?
Antalya Gazipaşa haberler olarak Barco Blanco'ya nasıl gidilir? Sorusuna yardımcı olmak istedik.
 
Mükemmel bir havuz ve seyir terasın ile de Gazipaşada turizme katkıda bulunan Barco Blanco Gazipaşa Restoranları arasında isminden bahsettirmeye devam ediyor.
 
Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?
 
Antalya Gazipaşada Ne Yenir sorusuna da cevabını bulabileceğiniz Barco Blanco Gazipaşada Gezilecek Yerlerin de başında geliyor. 2021 yılı yaz sezonunda En İyi Gazipaşa Plajlarına da rakip olan Barco Blanco'ya gidebilmek için:
 
Özel aracı ile gelenler için Gazipaşa şehir merkezindeki döner kavşaktan deniz yoluna (uğur mumcu caddesi) sapınız.
Yaklaşık 2 dakikalık bir süreden sonra En iyi Gazipaşa otellerinden evon oteli geçer geçmez sola yani,
Fidanlık caddesine (koru plajı) yönüne sapınız.
Yolu takip ettiğiniz takdirde 4 yada 5 dakika sonra solunuzda Gazipaşada Eğlence Ve Magazine ayrı bir hava katan Barco Blanco'nun girişini bulacaksınız.
 
Minübüs yada Otobus ile gelenler ise şehir merkezinden taksi ile 10 dakikalık bir sürede Barco Blanco'ya ulaşabilirler.
 
Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?
Barco Blanco restoran Mesai Saatleri
 
Pazartesi09:00–02:00
Salı09:00–02:00
Çarşamba09:00–02:00
Perşembe09:00–02:00
Cuma09:00–02:00
Cumartesi: 09:00–03:00
Pazar: 09:00–03:00
 
Adres : Koru, Mesire Alanı No:312, 07900 Gazipaşa/Antalya
Mahalle : Koru
İlçe : Gazipaşa
İl : Antalya
GSM : 0532 390 83 55
Kategori : Uluslararası mutfaklar
 
Barco Blanco'ya Nasıl Gidilir?
Barco Blanco Gazipaşa İletişim, Barco Blanco Gazipaşa Telefon, Barco Blanco Gazipaşa Nerede, Barco Blanco Gazipaşa Yol Tarifi, Barco Blanco Gazipaşa Nasıl Giderim, Barco Blanco Gazipaşa Firma Profili, Barco Blanco Gazipaşa Firma Hakkında, Barco Blanco Gazipaşa Mesai Saatleri, Barco Blanco Gazipaşa İletişim Bilgisi, Gazipaşa Barco Blanco Gazipaşa, Gazipaşa Türk Restoranı Firmaları, Gazipaşa Türk Restoranı İşletmeleri, Gazipaşa Türk Restoranı İşyerleri, Antalya Gazipaşa Barco Blanco Gazipaşa, Antalya Gazipaşa Türk Restoranı, Antalya Gazipaşa Türk Restoranı Telefon, Antalya Gazipaşa Türk Restoranı İletişim, Antalya Gazipaşa Türk Restoranı Firmaları...
 
Gazipaşa haberler tavsiye linki olan Restoran Açılış Bütçesi Nasıl Yapılır makalesini inceleyebilirsiniz.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap