loader

Barco Blanco "Gazipaşa"

Antalya Gazipaşada gezilecek yerlerden olan Barco Blanco sahip olduğu geniş alan sayesinde Gazipaşa halkına ve yiyecek ve içecek konseptinde farklı hizmetler vermeyi amaçlıyor...

Barco Blanco "Gazipaşa"
Gazipaşa'nın Koru mahallesinde Yaklaşık 1 yıldır tadilatta olan Barco Blanco sonunda hizmete açldı. Gazipaşa restoranlarından Barco Blanco değişik mimarisi, coğrafi konumu ve essiz manzarası ile misafirlerini bekliyor.
 
 
Gazipaşa Haberler Olarak Yaptıgımız Araştırmada;
Antalya Gazipaşada gezilecek yerlerden olan Barco Blanco sahip olduğu geniş alan sayesinde Gazipaşa halkına ve yiyecek ve içecek konseptinde hizmetler vermeyi amaçlıyor.
 
Barco Blanco "Gazipaşa"
En iyi Gazipaşa restoranlarından olan Barco Blanco yiyecek ve içecek konseptinde Akdeniz mutfağından lezzetler Gazipaşa turizmine katkı sağlayacağı hedefleniyor…
 
Barco Blanco "Gazipaşa"
Antalya Gazipaşa’nın tanıtımında ’da büyük bir şans olan Barco Blanco farklı grup aktiviteleri ’ne de hizmet verebilecek kapasitede hazırlanmış olan ve deniz suyu ile doldurulmuş havuzu ile ’de ziyaretçilerini mutlu etmeyi hedefliyor.
 
Barco Blanco "Gazipaşa"
Gazipaşa’nın en yeni restoranlarından olan Barco Blanco kapalı ve açık restoranı, havuz başı kafeteryası, deniz suyu havuzu, seyir terası ve piknik alanları ile birlikte Gazipaşa halkına, yerli ve yabancı turistlere hizmet vermesi bekleniyor.  Barco Blanco ne demek? 
ispanyolca 'da "beyaz gemi" anlamında kullanılmaktadır.
 
Barco Blanco "Gazipaşa"
Haber detayları daha sonra güncellenecektir…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap