loader
Çiftçilerimiz Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Tutulmuşlardır.

Çiftçilerimiz Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Tutulmuşlardır.

Antalya Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik Sokağa Çıkma Yasağında çiftçilerimizin dikkat etmesi gereken konular hakkında bir açıklamada bulundu.

Çiftçilerimiz Sokağa Çıkma Yasağından Muaf Tutulmuşlardır.
 
Antalya Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik Sokağa Çıkma Yasağında çiftçilerimizin dikkat etmesi gereken konular hakkında bir açıklamada bulundu.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Gazipaşada ziraat ve tarımda üretimin devam edebilmesi için Gazipaşa güncel konularında edindiğimiz bilgiye göre:
 
Başkan Yusuf ÇELİK' in Açıklaması:
 
Tarımsal üretimin devam edebilmesi için çiftçilerimiz sokağa çıkma yasağından muaf tutulmuşlardır.
 
İçişleri Bakanlığımızın ilgili genelgesinde "kısıtlamalardan muaf tutulan kişilerin Çiftçilik faaliyetlerimiz için yanımızda mutlaka Çiftçi Belgemizi  bulundurmalıyız.
 
Çiftçi belgesi bizlere sadece, evimiz ile arazimiz arasında ve ihtiyaç halinde şehir merkezinden, Zirai ilaç, tohum, gübre ve diğer  tarımsal ihtiyaçlarımızı  karşılamak için dolaşım izni sağlayacaktır. 
 
Lütfen Belgeleri amacı dışında kullanmayalım.
 
Değerli çiftçilerimiz sokağa çıkma kısıtlamaları kapsamında odamızdan almış olduğunuz güncel tarihli 2021 çiftçi belgeleri aynen geçerlidir. İçişleri Bakanlığı'nın yaptığı açıklamada belirtilen E-devlet üzerinden verilen görev Bölgesi kamu görevlileri ve özel sektör firma çalışanları ile ilgilidir.
 
Bizimle alakalı Bir belge değildir çiftçi bölgesi veya CKS belgesi sokağa çıkma kısıtlamasında geçerli hiç bir sıkıntı yoktur almış olduğunuz belgelerle tarımsal faaliyetlerinizi sürdürebilir bağ bahçe ve tarlanız'a gidebilirsiniz. 
 
Yanıltıcı beyanda bulunan ve gereği dışında kullanan belge sahipleri hakkında güvenlik güçleri tarafından işlem yapılacaktır. Gazipaşa ziraat odasından aldığınız güncel tarihli çiftçi belgesi aynen geçerli tarımsal faaliyetlerinize devam edebilirsiniz tüm çiftçilerimize sağlıklı günler dilerim.
 
Yusuf ÇELİK
Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı 
Sağlıklı Günler dileriz...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler