loader
Gazipaşa Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonunu Aldı

Gazipaşa Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonunu Aldı

Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre ve Gazipaşa Turizmi için çok önemli olan ACI Havalimanı Sağlık Akreditasyonu hakkında...

Gazipaşa Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonunu Aldı...
 
Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi tarafından oluşturulan ve pandemi önlemlerini belirleyen ACI Havalimanı Sağlık Sertifikası'nı aldı.
 
Gazipaşa-Alanya, ACI Havalimanı Sağlık Sertifikası'nı aldı
TAV Havalimanları'nın Türkiye’de ve yurtdışında işlettiği havalimanları, pandemi döneminde güvenli seyahat için Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI World) tarafından oluşturulan program kapsamında sertifikalandırılmaya devam ediyor. 
 
Bu kapsamda ilgili kriterleri karşılayan ve başvuru sürecini tamamlayan Gazipaşa-Alanya Havalimanı 'ACI Havalimanı Sağlık Akreditasyonu'nu aldı.
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre ve Gazipaşa Turizmi için çok önemli olan ACI Havalimanı Sağlık Akreditasyonu hakkında :
 
Konuyla ilgili şirketten yapılan açıklamaya göre, TAV’ın altı ülkede işlettiği 11 havalimanı ACI Havalimanı Sağlık Sertifikasını alacak. Bugüne kadar Gazipaşa-Alanya’nın yanı sıra Ankara Esenboğa, Makedonya Üsküp, Tunus Enfidha ve Monastir, Suudi Arabistan Medine ve Hırvastistan Zagreb havalimanları akreditasyon sürecini tamamlayarak sertifika aldı.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Gazipaşa Genel Müdürü Ekrem Akgül, “Havacılıkta sektörün doğası gereği tüm dünyada geçerli olan sıkı düzenlemeler bulunuyor. 
 
Bu nedenle, havacılık pandemiden en fazla etkilenen fakat aynı zamanda yeni düzenlemelere en hızlı adapte olan sektörler arasında yer alıyor. 
 
Gazipaşa-Alanya’da çalışanlarımızın ve yolcularımızın sağlığını korumak üzere otoritelerin belirlediği önlemleri tam olarak hayata geçirdik. Türkiye’deki havalimanlarımızda SHGM tarafından yayınlanan Havaalanı Pandemi Tedbirleri Sertifikasyonunu aldık. Haziran başından bu yana da yolcularımıza sorunsuz bir şekilde hizmet veriyoruz.” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler