loader
Türkiyenin Geçmişinden Büyük Türkiye Geleceğine Yansımalar

Türkiyenin Geçmişinden Büyük Türkiye Geleceğine Yansımalar

Müslüman- Türk kimliğine yabancı, ülkesine hiçbir aidiyet bağı taşımayan, bilinç ve fikir yoksunu, bilgi kirliğine maruz kalarak muhakeme yeteneğini kaybetmiş, milletimiz için yapılan...

Türkiyenin Geçmişinden Büyük Türkiyenin Geleceğine Yansımalar…
Av. Sedat ÇETİNKAYA
 
Büyük Türkiye'nin Geçmişinden Geleceğine Yansımalar…
Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin , 2002 yılına değin ekonomik, askeri ve siyasi olarak ulaştığı seviye, küresel açıdan dikkate alınmayı dahi gerektirmeyecek bir seviyeye tekabül ettiği gibi zaman zaman sürpriz yaparak ülke yönetimini üstlenen iyiniyetli yöneticilerin etkisini kıramadıkları bir hakimiyet ve kontrol ağı ve bu ağa hizmet eden işbirlikçiler tarafından kuşatılmış bir Türkiye’nin varlığı söz konusuydu.
 
Bağımsızlığımızı ve egemenliğimizi fiilen terk ettiğimiz bu kontrol ağı ise ; ekonomik kriz, iç çatışma, darbe , muhtıra gibi çeşitli yöntemlerle ülkemizin ekonomik – askeri ve siyasi olarak gelişmesini devamlı bir biçimde engellediği gibi toplumsal dinamiklerimizi bozmak, iç barışımızı dinamitlemek, inanç ve değer yargılarımız değiştirmek, nüfusumuzu kontrol etmek gibi tüm stratejik çalışmaları da yürütmüş bulunmaktadır. 1990’lı yılları hatırlayanlar, kontrolü elinden kaybetmemek için bu yapının, TRT dışında faaliyet gösterecek bir televizyon kanalının varlığına karşı nasıl ayak dirediğini, nasıl sudan gerekçelerle parti kapatma yoluna gidebildiklerini, el birliğiyle nasıl darbe tezgahları tertipleyerek milleti kandırdıklarını, bunların demokrasi – insan hakkı ve hukuk söylemlerinin tamamen içi boş söylemler olduğunu, dandik ve embesillere özgü bir laiklik anlayışı kullanılarak sadece ama sadece müslümanları baskı altına alıp, İslamiyetten uzak bir toplum oluşturmaya doğru nasıl yönlendirme yaptıklarını acı bir tebessümle hatırlayacaklardır.
 
İŞTE ŞUAN KARŞIMIZA ÇIKAN ; 
Müslüman- Türk kimliğine yabancı, ülkesine hiçbir aidiyet bağı taşımayan, bilinç ve fikir yoksunu, bilgi kirliğine maruz kalarak muhakeme yeteneğini kaybetmiş, milletimiz için yapılan her faaliyete ve çalışmaya bir kulp takmayı marifet sayacak kadar ahlaksız, ruhunu çirkef yosunu kaplamış , benliğini kokuşmuş batı medeniyetine satmış, ezan okunurken içinden kusmak gelen, Ayasofyanın açılışını anasına edilmiş bir küfür misali kabullenemeyen, zulüm 1453’te başladı sloganları atan, domuz etiyle beslenip, cenabet gezmekle övünen, sapkın yaşamlarını bir hak olarak dayatıp nesillerimizi ifsat etmeye çalışan, hiçbir etik değere sahip olmayan, ülkesi işgal edilse işgal edenleri alkışlayacak kadar vatansız, siyaset uğruna ülkesinin liderini ve geleceğini satmaya hazır halde bekleyen, yabancı devletlerle işbirliği içinde ülkesi aleyhine gizli çalışmalar yürüten, terör örgütlerinin ve mensuplarının kitlesel savunuculuğunu yapan, devlet görevlilerinin ölümünden sorumlu olduğu mahkeme kararıyla ve fiilen ortada olan kişileri çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak savunmaya çalışacak kadar fikir ve zihniyet kaybına uğrayarak terörize olmuş ve kısaca bizimle , devletimizle ve vatanımızla hiçbir bağı kalmamış kişi ve gruplar, BU ÇALIŞMALARIN BİR NETİCESİ OLARAK ortaya çıkmış bulunmaktadır.
 
Aziz ve Muktedir olan Allah’a hamd olsun ki bu işbirlikçi ve benliğini kaybetmiş kişi ve grupların karşısında sıradağlar gibi yükselen ve ülkemizin geleceğine yön verme noktasında büyük çaba sarfeden bir kesim de oluşmuş bulunmaktadır. Bir zamanlar ben ülkücüyüm, ben müslümanım diyebilenin bile sınırlı olduğu bir toplumdan, açık açık Turan’ı ve Allah’ın ismini yeryüzüne hakim kılma davasını ilan edebilen bir topluma dönüşmek için büyük mücadeleler verilmiş ve bedeller ödenmiştir. Bu mücadele verilirken ve hakimiyet ellerinden kayıp giderken, ülkemizdeki müesses nizamın temsilcilerinin, sahneye sürmedikleri hiçbir tertip ve gayrı nizami savaş taktiği kalmamıştır. Şuan ulaştığımız seviye itibariyle artık geriye dönüş söz konusu dahi değildir. Efendilerinin istemi üzerine tüm benzemezler bir araya gelse de her gün yeni yalanlar ve ancak kendileri gibi fikir fukaralarının inanacağı algılar oluştursalar da  arzuladıkları sonuca ulaşmaları mümkün olmayacaktır. 
 
Ayyaşlık, çıplaklık, ezberletilmiş kalıplar, bağnazlık, gericilik, batı hayranlığı, aşağılık kompleksi, dinsizlik, işbirlikçilik, vatan hainliği ve yalan bir tarih üzerine kurdukları düzen çökmüştür, çökertilmiştir…Tüm niteliksiz söylemleri artık sadece bir ölüm çığlığı hükmündedir.
 
Askeri açıdan bir dev gibi yükselmeye başlayan Türkiye, devletlerin yaşamında önemsiz sayılabilecek bir süre zarfında dünyanın en güçlü askeri konseptinin ve savaş sanayisinin sahibi olacaktır. Şuan bazı krizler noktasında yaşadığımız gecikmeler ve sıkıntılar, geçmişte bize kaybettirilen ve hızla telafi etmemiz gereken eksiklikleri barındıran zamanların bir bedelidir. Ülkemizin bugün savaş uçağından hava savunma sistemine, füzeden nükleer başlığa, denizaltıdan uçak gemisine, güdümlü mühimmattan tanka kadar ne kadar eksiği varsa, geçmişte bizi yönetenlerin ihaneti , işbirlikçi zihniyete teslim oluşu veya onları aşamaması nedeniyledir. Ülkemiz, tüm düşmanlarımızı karşısına alarak, milli çıkarlarımızın bir gereği olarak onları bir zaruret ve strateji gereği tehdit ederken, barış söylemleriyle ya da "bizim Libya’da ne işimiz var" kabilinden üstü kapalı söylemlerle düşmanın safında yer tutanlar ve onlara destek verenler, anlayacakları dilden söyleyecek olursam ; gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde olanların ta kendileridir… Halep oradaysa arşın da Turnusol kağıdı da buradadır. Görmek isteyenler için de kral çıplaktır...
 
Bu bağlamda halen, çeşitli mahiyette krizler üretmek ve parçalı temsilden faydalanarak ülke yönetimi üzerindeki kontrolü daim kılmak için tasarlanmış olan Parlamenter sistemi savunanların, küresel güç merkezlerinin bir mantar gibi yükselerek kendisini belli etmiş zavallı ve vasıfsız uşakları olduğunu da görmek gerekmektedir.
 
Ülkemizde , kokuşmuş CHP zihniyetinin ve işbirlikçiliğin ; medyadan ekonomiye, sanat dünyasından memuriyete, barolardan diğer meslek odalarına, siyasi partilerden sendikalara değin uzanan köklerinin olduğu asla unutulmamalı, 2023 seçimlerine değin toplumsal alanın tamamında büyük bir mücadelenin kapıları ardına kadar açılarak, mücadele ateşi her zeminde hakimiyeti tesis edecek seviyede yükseltilmelidir. 
 
18 yılda devletimiz ve özel sektörümüz tarafından yapılan trilyonlarca Dolar tutarındaki yatırımı , milli gelir –üretim -ihracat ve turizm gelirlerindeki artışı, ihracatın ithalatı karşılama oranındaki iyileşmeyi, cari dengedeki pozitif değişimi, ülkemize yönelik tüm ekonomik saldırılara rağmen  ulaştığımız direnci, yaşantımızdaki değişimi, küresel vizyonumuzu, hedeflerimizi ve bu hedeflere ulaşma noktasındaki yeterliliğimizi, askeri kapasitemizdeki gelişmeyi, yönetim anlayışımızdaki değişimin getirdiği gücü, küresel siyasetteki rolümüzü ve geleceğimizi ve Büyük Türkiye’yi göremeyenlerin ve üstüne üstlük her yanı ihanet kokan eleştiriden başka bir faaliyet ortaya koyamayanların, bu ülke için mücadele edenler olarak değerlendirilmesi mümkün değildir. Onların ancak ve ancak, bu ülkeyi yok etmek için çaba sarfeden irili ufaklı TRUVA  AT’LARI olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Bunların Truva atı olduğunu bildiğimize göre bunlardan kurtulmamız  zor  da değildir. 
Mücadele bizden, takdir Aziz ve Hakim olan Allah’tandır…
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Tavsiye Linklerimiz;
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşa Turizm, Gazipaşada Siyaset ve Gazipaşada Gezilecek Yerler Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler