loader
Gazipaşa Kalesinin Güvenliği Kayıt Altında...

Gazipaşa Kalesinin Güvenliği Kayıt Altında...

Gazipaşanın tarihi ve özellikleri arasında yer alan Gazipaşa kalesi kameralar ile takip edilmeye başlandı. Gazipaşa turizminde de çok önemli olan Gazipaşa Kalesi Aydınlandı...

Gazipaşa Kalesinin Güvenliği Kayıt Altında...
 
Antalya Gazipaşanın tarihi ve özellikleri arasında yer alan Gazipaşa kalesi kameralar ile takip edilmeye başlandı. Gazipaşa turizminde de çok önemli olan Gazipaşa Kalesi Aydınlandı ve gece ve gündüz ziyaretçilerini bekliyor.
 
Antalya Gazipaşanın tarihi yerlerinden olan Gazipaşa kalesinin aydınlatılması devreye sokulmuştu. İlave özellikler arasında yaz mevsiminde başlaması ile birlikte güvelik kameraları ve belediye ekiplerinin kontrolü altında olduğu belirtildi.
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali yılmaz konu ile ilgili açıklamasında;
 
Belediyemizin imkânları dahilinde Selinus antik kentinin aydınlatma çalışmaları tamamlanarak güvenlik sistemi ile birlikte Gazipaşa turizmine yakışır bir hale getirdik dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler