loader
Bizi Kim Uyandırdı ?

Bizi Kim Uyandırdı ?

Neymiş efendim, Gazipaşa Sahiline kocaman oteller yapılacakmış da halk denize giremeyecekmiş. Neymiş efendim, AKP'nin otel 'lerinde kurulduğunu söyleyen bir adam Gazipaşa üzerinden...

Bizi Kim Uyandırdı ?
Osman UYSAL
 
Artık iyice inanmaya başladım. Meğerse aylardır uykudaymışım ve gördüğüm düşleri gerçek sanıp konuşuyormuşum. İşin asıl ilginci beni duyup dinleyenlerin de hepsi uykudaymış. Anlayacağınız uyur gezer bir topluluk halinde yaşıyormuşuz.
 
Neymiş efendim, Gazipaşa Sahiline kocaman oteller yapılacakmış da halk denize giremeyecekmiş. Neymiş efendim, AKP'nin otellerinde kurulduğunu söyleyen bir adam Gazipaşa üzerinden büyük rantlar elde edecekmiş, bir başkası Koru sahilinde fidanlık denen yere oteller dikecekmiş. Dahası caretta caretta kaplumbağaları, Akdeniz Fokları, kum zambaklarının yaşamı tehlikeye girecekmiş. Daha neler, neler...
 
Sonra neymiş efendim, bazı partilerin ilçe yöneticileri Manavgat Ulualan sahili için yapılan plana karşı duruyor, bu plana engel olmak için sosyal medya paylaşımları yaparken aynı duyarlılığı Gazipaşa sahili için göstermiyormuş.
 
İyi ki biri çıktı da beni ve arkadaşlarımı bu derin uykudan uyandırdı. Değilse kimbilir daha ne kadar süre gördüğümüz rüyaları gerçek sanıp Donkişot gibi sağa sola saldırmaya devam edecek; her yanı lüks otellerde dolu, halkı turist görmekten bıkmış, paralarını harcayacak yer bulamadıkları bir Gazipaşa'yı dünya gözüyle göremeden öbür dünyaya göçüp gidecektik.
 
Bu arada deniz kaplumbağaları, fok balıkları, kum zambakları, keklikler... velhasıl o muhteşem doğa yok olmuş. Ne önemi var ki cebimiz para dolu olduktan sonra.
 
Peygamberimiz "İlim Çin'de bile olsa gidip arayın " dememiş mi? Biz de aynı yolu izleyip temiz bir doğa nerede ise bulup parayı basıp satın alırız. Sonuçta parayı veren düdüğü çalmıyor mu?
 
Bizi uyandıran her kim ise Allah bin kere razı olsun.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler