loader
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa ’da Bahar Şenliği Mesajı..

Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa ’da Bahar Şenliği Mesajı..

Kaş Pazarı yaylası karamıkĺı mevkiinde mayıs ayında düzenlenmesi beklenen Bahar şenliği kovid 19 virüs sebebiyle belirsizliğini koruyor...

Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı...
GH- Sadi GÜR
 
Gazipaşa’da Kaş Pazarı yaylası karamıkĺı mevkiinde mayıs ayında düzenlenmesi beklenen Bahar şenliği   kovid 19 virüs sebebiyle belirsizliğini koruyor.  Bu konu hakkında bir açıklama yapan Bahar şenliğin mimarı, organizatör Bülent Ecevit efe açıklamasında;
 
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı..
Normalde 03.05.2015 te ilkini düzenlediğimiz Bahar şenliğimiz kovit19 virüsü sebebiyle henüz bir tarih yok ama bir gelişme olduğu takdirde halkımızla bunu paylaşırız. Dedi  
 
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı..
Ama benim öngörüm şu ana kadar virüs salgını sebebiyle tarih belli değil diyen efe; Diliyorum ki bu salgın bir an önce biter bizlerde bayram havasında kutladığımız şenliklerimizi yine yaparız. Dedi.
 
Bülent Ecevit efe Gazipaşa’da şenliğin hakkında ve kendi hakkında da nasıl oluştuğundan da şöyle bahsetti. 
 
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı..
Ben İsveç’te bir havaalanının vc temizliğini yapan Bülent Ecevit Efe Gazipaşa’nınGökçesaray” köyünde doğmuş büyümüş yaz aylarında ailesiyle birlikte yaylaya çıktıkları dikencik Çelik alanı yaylasında yazlarını geçirdiğini söyledi.
 
Gençliğini ve çocukluğunu geçirdiği yaylada Rahmetli babası Nuri Efe’nin çok dostları varmış ve ben babamın dostlarını tanımak istiyorum demiş. Bu vesile ile ilk önce yaylada baba ocağının orda bir Mevlüt bir tas çorba ikramı yapayım diye karar almış.
 
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı..
Yanına “Anamurlu” Hüseyin Demir ile görüşüp çıkmış oldukları yolda ilk şenlik karın çok olması neticesindGazipaşada Gezilecek Yerler 'den “Kaşpazarı” yolu “Cavuranlağı” mevkiinden 03.05.2015 Te ilki  yapılan bizim şenliğimiz iki il dört ilçenin birlik olduğu bir şenlik olduğu için yoğun ilgi görmüş.
 
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı..
Bu ilgiden dolayı bu şenlik Mevlüt olmaktan çıktı, yöresel bir şenlik haline döndü ve bizlerde bunun adına "Bahar Şenliği" denildi. Bu yıl 6. düzenlenecekti virüs nedeniyle tam emin olmamak şartıyla seneye mayıs ayında olacak inşallah yapacağız demiştik. 
 
2003 yılından bu yana “İsveçte” yaşıyorum her yıl bir aylık iznini sadece bu şenlik için kullanıyorum benimle bu sevda da bir birinden değerli insanlarla çıktığımız yolda yine hep birlikte beraber başaracağız yine güzel bir şenlik olacak inşallah sloganıyla Bahar Şenliğine Devam edeceğiz.
 
Bülent Ecevit Efe’den Gazipaşa’da Bahar Şenliği Mesajı..
Bu sebeple Bahar Şenliği
Özellikle ben Tekbaş’ıma değilim Birçok değerli Abimle yol almaya devam edeceğiz Bir çok köy muhtarımız Belediyelerimiz ve Siz değerli vatandaşlarımızın Destekleriyle Başarılı bir şekilde Yol alacağız diyen Ecevit Efe Rabim bizlere sağlık versin.  Umarım ki En kısa surede buluşmak umuduyla Allah Herkesten Razı olsun kalın sağlıcakla. Dedi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşada Âdet Ve Gelenekler ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: ihsan
    7.09.2020

    Ecevit gelmedin bu sene:(

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler