loader
Esnafa Maske Yardımı...

Esnafa Maske Yardımı...

Gazipaşa Esnaf Odası, ilçe esnafına koruyucu maske ve eldiven dağıttı. Tüm dünyaya yayılan ve Türkiye’de de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüse...

Esnafa Maske Yardımı...
 
Gazipaşa Esnaf Odası, ilçe esnafına koruyucu maske ve eldiven dağıttı. Tüm dünyaya yayılan ve Türkiye’de de yüzlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüse karşı alınan tedbirler arasında koruyucu maske ve eldiven kullanımı bulunuyor. 
 
Gazipaşa Haberlerinde yer alan Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ile yönetimi; Gazipaşa ilçe esnafına maske ve eldiven dağıttı. 
 
Sanayi esnafı ile merkezde olan ve işyeri kapanmayan esnaflara tek tek giderek maske ve eldivenleri veren Oda Başkanı Sönmez, tedbirlere uyulması konusunda da uyarıda bulundu. İşyeri sahipleri ve çalışanlar, Başkan Hasan Ali Sönmez’e teşekkür etti. 
 
Başkan Sönmez, “Koronavirüs önlemleri kapsamında, esnafımıza maske ve eldiven dağıttık. Sanayide çalışan arkadaşlarımız ile merkezde yer alan esnafımızın büyük kısmına koruyucu maske ve eldivenlerini dağıttık.. 
 
Bin 250 maske yaptırdık. 
 
Ancak işyerlerindeki müşteriler de isteyince kıramadık. Onlara da hediye ettik. Esnaf arkadaşlarım eminim anlayışla karşılayacaktır. Kalanlar için de yeni siparişlerimizi verdik. Bugün yarın onları da dağıtacağız. 
 
Bu zor süreçte, birlik beraberlik çok önemli. Alınan önlemler, bizim ve sevdiklerimiz için. Bunu bilerek harfiyen uyulmasını rica ediyorum”  dedi.
 
Antalya Gazipaşa'da Siyaset Haberlerimizi Bu Linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler