loader
Çelik: Bağ-Kur Primleri Ertelendi

Çelik: Bağ-Kur Primleri Ertelendi

Gazipaşa Ziraat Odasi Başkanı Yusuf Çelik, tarım Bağ-Kur prim ödemelerinin ertelendiğini söyledi. Oda Başkanı Çelik, “Çiftçilerimiz, Nisan ayı prim...

Çelik: Bağ-Kur Primleri Ertelendi
 
Gazipaşa Ziraat Odasi Başkanı Yusuf Çelik, tarım Bağ-Kur prim ödemelerinin ertelendiğini söyledi. Gazipaşa Haberlerinde Oda Başkanı Çelik, “Çiftçilerimiz, Nisan ayı prim ödemelerini Ekim’de, Mayıs ayı ödemelerini Kasım’da, Haziran ayı ödemelerini ise Aralık’ta yapabilecek” dedi. 
 
Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, “Dünyamızı ve ülkemizi saran koronavirüsü hayatımızı durma noktasına getirdi. Bu bir salgın hastalıktan öte adeta bir savaş. Bu savaşa karşı hepimiz üstümüze düşen görevi yapalım. 
 
Bu savaşta insanlığın galip geleceğine inancımız tamdır. Uyarılara dikkat edelim ve eksiksiz uyalım. Her geçen gün tedbirler arttırılmakta alanlar biraz daha daraltılmakta.  65 yaş üstünden sonra 20 yaş altına da sokağa çıkma yasağı geldi. 
 
Canımız için yaşamamız için bu kurallara uyalım. Hepimiz bu kurallara uyarsak bu savaşı kazanıp, en kısa zamanda normal hayatımıza döneriz. Panik yapmayalım, karamsar olmayalım, umutsuz olmayalım, sabırlı olalım. 
 
Türkiye şüphesiz büyük bir devlet, bu savaşın üstünden gelecektir “ diye konuştu.
 
Antalyada Gazipaşa'da Gazipaşa güncel Haberlerimizi Bu Linki Tıklayarak İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler