loader
Yaşlılara Özel Ekip Kuruldu

Yaşlılara Özel Ekip Kuruldu

Gazipaşa’da ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumdaki 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için ‘Gazipaşa Vefa...

Gazipaşa’da Yaşlılara Özel Ekip Kuruldu
İÇİŞLERİ Bakanlığı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında cumartesi günü saat 24.00'den itibaren 65 yaş ve üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmaları sınırlandırdı. 
 
Gazipaşa’da ihtiyaçlarını karşılayamayacak durumdaki 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için ‘Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu’  oluşturuldu. İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara ‘Sokağa Çıkma Yasağı’ genelgesi doğrultusunda, Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk başkanlığında ‘Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu’ oluşturuldu. 
 
Kaymakam Cemil Öztürk başkanlığındaki Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubu’nda;
Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü, sivil toplum kuruluş temsilcileri yer alıyor.
 
İhtiyaçlar Karşılanacak
Gazipaşa Vefa Destek Grubu’nun yaptığı ilk toplantı sonrası alınan kararları açıklayan Kaymakam Öztürk, “İlçe genelinde 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızdan, kendilerine yardımcı olacak kimsesi olmayanların, sağlık başta olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanması için gerekli tedbirlerin alınması kararlaştırıldı. 
 
İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilen vatandaşlarımız Sağlık Hizmetleri için 112, Sosyal Destek Hizmetleri İçin 155, 156, 0 242 572 64 06 ve 0541 572 64 06 numaraları üzerinden ihtiyaçlarını bildireceklerdir” dedi. 
 
Gazipaşa Vefa Sosyal Destek Grubunca oluşturulan ekip, 7/24 tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını olmayanların taleplerini Sağlık Hizmetleri için 112, Sosyal Destek Hizmetleri İçin 155, 156, 0 242 572 64 06 ve 0541 572 64 06 numaraları üzerinden alacak.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler