loader
Gazipaşa Hepimizin Platformu 'ndan Kamuoyuna Duyuru...

Gazipaşa Hepimizin Platformu 'ndan Kamuoyuna Duyuru...

“Gazipaşa Hepimizin Platformu” olarak alınan bu önlemlere kayıtsız kalamayacağımız için, sorum...

Gazipaşa Hepimizin Platformundan Kamuoyuna Duyuru...
 
Dünya üzerinde Çin’den başlayarak hızla yayılmakta olan ve son günlerde ülkemizde de iki vaka’nın saptanmasıyla gündemimizi yoğun şekilde işgal etmeye başlayan coronavirus enfeksiyonunun yayılmasını engellemek ve kontrol altında tutmak için başta sağlık bakanlığı olmak üzere tüm kurumlar yoğun bir çaba sarfetmektedirler.
 
Okulların tatil edilmesi, ulusal ve uluslararası toplantıların iptal edilmesi, devlet görevlilerinin yurt dışına çıkışının yasaklanması, sağlık personelinin izinlerinin kaldırılması coronavirüs enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesine yönelik ciddi önlemler alınmakta olduğunun göstergeleridir. 
Gazipaşa Hepimizin Platformu 'ndan Kamuoyuna Duyuru...
“Gazipaşa Hepimizin Platformu” olarak alınan bu önlemlere kayıtsız kalamayacağımız için, sorumluluklarımızın bilincinde olarak, pazar günü düzenleyeceğimiz etkinliği halkımızın sağlığını tehlikeye atmamak ve alınan önlemlere destek olmak adına ileri bir tarihe ertelemeye  karar verdiğimizi üzülerek sizlere bildirmek durumundayız. 
 
Gazipaşa’mızı, Gazipaşa halkını, Gazipaşa sahillerimizi, tarım alanlarımızı, Gazipaşa doğal güzeliklerimizi korumaya daha da kararlı olduğumuzu, mücadelemizin soluksuz devam edeceğini kamuoyuna duyururuz.
 
Gazipaşa Hepimizin Platformu...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler