loader
Avcılardan Gazipaşa Turizmine Otel Desteği...

Avcılardan Gazipaşa Turizmine Otel Desteği...

Gazipaşalı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hasan Tuncel, dernek olarak otel yapımına destek verdiklerini açıkladı. Gazipaşa’da tartışmaların...

Avcılardan Gazipaşa Turizmine Otel Desteği
 
Gazipaşalı Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hasan Tuncel, dernek olarak Gazipaşa Turizminde otel yapımına destek verdiklerini açıkladı. Gazipaşa’da tartışmaların odağındaki otel yatırımlarına sivil toplum kuruluşlarından ilk destek geldi.
 
Gazipaşa Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Hasan Tuncel, ilçeye otel yapılmasını istediklerini söyledi. 
 
Gazipaşa’nın geleceği, Gazipaşa ekonomisi, iş imkânı ve ilerlemesi için otel yatırımlarının bir fırsat olduğunu söyleyen Dernek Başkanı Hasan Tuncel, bu konuda Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yanında olduklarını kaydetti. 
 
Gazipaşa’ya bir şey yapılacağında mutlaka engel olmak isteyenler olduğunu söyleyen Tuncel, otel yatırımlarını desteklemek gerektiğini ifade etti.
 
Gazipaşa’da eskiden iş imkânının daha az olduğunu ve Alanya’ya çalışmak için gidenlere sevindiklerini kaydeden Dernek Başkanı Tuncel, “Eskiden insanlarımızın Alanya’ya otellere çalışmaya gitmesine sevinirdik. 
 
‘Bulaşık yıkıyor’ derlerdi. Ona da razıydık. Çünkü, burada bir para kazanamıyordu. Gazipaşa’da böyle bir imkanı yoktu. Eskiden beri, burada da bir otel açılsın isterdik” dedi.  
 
Tam Destek Veriyoruz
Otel yapımını desteklemek gerektiğini belirten Tuncel, Gazipaşa’ya bir şey yapılacağında mutlaka önüne geçip engel olmak isteniliyor.  Tabi ona da saygı duymak lazım. Mutlaka kendi doğruları var ki, öyle yapıyorlar. Yoksa kimse, kendi başına çıkıp da ‘Bu böyle olsun’ demez. Fikrine inandığı için savunuyordur. Ben de şunu diyorum; 
 
Yıllardır böyle.  Buraya bir tane bile büyük otel yapılsa onun da önü açılır. Yarın bir başkası daha yapar. İş çok olursa çalışan olarak sen istediğini alırsın. İş az olursa onun verdiğini alırsın. Bu benim düşüncem. 
 
Gazipaşa’ya Yapılsın otel, destekleyelim... 
İlçemiz tanınsın, gelişsin. İnsanlarımıza iş kapısı olsun” diye konuştu. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a kararlı duruşu ve ilçe adına verdiği uğraş için teşekkür eden Tuncel, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz Gani Özcan, İdris Aşkar, Osman Özkan ve Adem Çomruk bu otelin yapılmasını canı gönülden istiyoruz.
 
Gazipaşa’nın geleceği, ekonomisi ve ilerlemesi buna bağlı. Bizim neyimiz eksik, neden buraya otel yapılmasın? Sivil Toplum Örgütü olarak, bu konuda biz destek veriyoruz. Bu konuda Gazipaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’ın kararlı duruşu ve ilçemiz için uğraşmasını da çok takdir ediyorum. Kendisine ve yine bu konuda destek olan, emek veren herkese de teşekkür ederiz  ”şeklinde konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler