loader

Alanya Bizi Kıskanıyor!

Zeyyat ŞAHİN
Yazar:Zeyyat ŞAHİN
Bu yazı

Alanya Bizi Kıskanıyor!    
 
Gazipaşa dediğin ne ki, bir yörük obası. 
Yörük dediğin deniz kenarına ev yapıp penceresini dağ tarafına koyar. 
Ve o evde uyurken dalgaların değil dağların düşünü görür. 
 
Yazları yaylada, kışları yaylayı düşleyerek geçirir. 
Böyle bir adam denizi neylesin? 
Yayla yolunu kapatırsan dellenir yörük ama deniz yolunu kapatırsan da dellenene dellenir. 
 
Velhasılı kelam denizle işi, ömründe bir gece bile deniz düşü olmayan adam için çabalayıp Gazipaşa sahili halka kapanmasın, demenin reel bir karşılığı yok. 
 
Ol sebepten Gazipaşa'da uygulanmaya çalışılan ve hayata geçtiğinde sahili halka kapatacak olan bir planı engellemeye çalışmanın  Gazipaşa halkına hiçbir katkısı yoktur. 
 
DERHAL PLAN BİTİRİLMELİ, İNŞAATLAR BAŞLAMALI HATTA İNŞAAT BAŞLAR BAŞLAMAZ DA HALKIN SAHİLE GİRİŞİ YASAKLANMALI VE İNŞAATIN  İLK  GÜNÜ "BETON BAYRAMI"  İLAN  EDİLMELİ. 
 
Her bayram kutlmasında da şöyle bir slogan attırılmalı tüm  öğrencilere:
"ALANYA BİZİ KISKANIYOR"





Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.