loader

Köylülükle Uzlaşılmaz Şavaşılır...

Zeyyat ŞAHİN
Yazar:Zeyyat ŞAHİN
Bu yazı

Köylülükle Uzlaşılmaz Şavaşılır...
 
İktidar partisinin ilçe  başkanına ve bir kasabaya hasbelkader belediye başkanı olmuş köylülere o kasabanın hakiminden, hekiminden ve öğretmeninden daha çok itibar eden kasabalı itibarsız bir hayata mahkum ve müstehaktır. 
 
Ve bu köylülükle uzlaşmanın halkçılıkla falan  ilgisi yoktur. 
 
Gelişme bu köylülükle mücadelenin  zaferle sonuçlanmasıyla mümkündür. 
 
Köylülükle uzlaşılmaz savaşılır. 
 
O, hiçbir vizyonu olmayan, dünyada olup bitenlere ilgisiz kasabalı politikacının sokaklarda caka satmasının önüne geçemezsek sokağımızın, dağımızın, kıyımızın, köyümüzün  ve bütün hayat alanlarımızın işgaline de engel olamayız.
 





Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.