loader
Gazipaşa’da Feci Kaza

Gazipaşa’da Feci Kaza

Edinilen bilgiye göre; Gazipaşa’dan Alanya istikametine seyir halinde olan Şenol Can Ö. idaresindeki 07 ATL 771 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Mahmut Ö. idaresindeki 07 UJ 267 plakalı römorklu traktöre arkada...

 
Gazipaşa’da dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı. 3 aracın karıştığı kazada 4 kişi yaralandı
 
GAZİPAŞA’DA 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Olay, dün saat 10.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Milli Egemenlik Bulvarı D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. 
 
Edinilen bilgiye göre; Gazipaşa’dan Alanya istikametine seyir halinde olan Şenol Can Ö. idaresindeki 07 ATL 771 plakalı otomobil, önünde seyir halinde olan Mahmut Ö. idaresindeki 07 UJ 267 plakalı römorklu traktöre arkadan çarptı. 
 
Çarpmanın etkisiyle traktör kontrolden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 07 ABC 273 plakalı kamyonete çarptı.  Kazada araçlar hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Şenol Can Ö., otomobilde yolcu olarak bulunan Döne Ö., Buğra Y. ve traktör sürücüsü Mahmut Ö. yaralandı. 
 
Gazipaşa’da Feci Kaza
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Gazipaşa Devlet Hastanesine götürülen yaralılar tedaviye alındı. Olay yerindeki araçlar vinç ve çekici yardımıyla kaldırıldı.
 
EMNİYET KEMERİ OLMAYINCA ÖN CAMA ÇARPTILAR
 
Dün yaşanan trafik kazası emniyet kemerinin önemini bir kez daha ortaya koydu. Kazaya karışan otomobil sürücüsü ve yanındaki yolcu emniyet kemeri takmayınca başlarını ön cama çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobilinin ön camı çatladı. Başlarını ön cama sert bir şekilde vurunca hastanelik oldular.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler