loader
Sıcaktan Bunalan Denize Koştu

Sıcaktan Bunalan Denize Koştu

Sıcak hava ve hafta sonunu fırsat bilenler Kahyalar, Koru ve Selinus sahillerine akın etti. Bazı vatandaşlar sahilde güneşlenmeyi tercih ederken bazıları ise denize girerek serinlemenin keyfini yaşadı. Derslerden bunalan..

Hava sıcaklıklarının artmasıyla sahiller dolmaya başladı.
 
GAZİPAŞA’DA sıcak havadan bunalan vatandaşlar kendilerini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Gazipaşa’da hafta sonu sıcaklık 35 derece olunca vatandaşlar sahilleri ve piknik alanlarını doldurdu. 
 
Sıcak hava ve hafta sonunu fırsat bilenler Kahyalar, Koru plajı ve Selinus sahillerine akın etti. Bazı vatandaşlar sahilde güneşlenmeyi tercih ederken bazıları ise denize girerek serinlemenin keyfini yaşadı. 
 
Derslerden bunalan çocuklar ise denizin keyfini çıkardı. 
 
Sahilde özgürce koşup oynayan çocuklar, kumdan kaleler yaparak eğlenceli saatler geçirdi. Deniz suyu sıcaklığının çok güzel olduğunu ve hafta sonu tatilini sahilde çocukları ve ailesiyle geçirerek değerlendirdiklerini söyleyen vatandaşlar,  havanın çok sıcak olduğunu ancak yüzerek serinlediklerini dile getirdiler.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler