loader
Ülkücüler Nikahta Buluştu

Ülkücüler Nikahta Buluştu

GAZİPAŞA’da ülkücü camianın sevilen ve önde gelen isimlerinden biri olan Ertuğrul Kileci, evlilik yolunda ilk adımını attığı nişanlısı Hatice Karataş ile hayatını birleştirdi. Kileci ve Karataş ailelerinin yanı sıra genç..

Ülkücüler Nikahta Buluştu...
 
Ertuğrul ve Hatice, attıkları imzalarla hayatlarını birleştirdi. Kileci ve Karataş, aileleri çocuklarının mutluluklarına şahitlik etti. Genç çiftçi, nikah töreninde ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.
 
 
GAZİPAŞA’da ülkücü camianın sevilen ve önde gelen isimlerinden biri olan Ertuğrul Kileci, evlilik yolunda ilk adımını attığı nişanlısı Hatice Karataş ile hayatını birleştirdi. 
 
Gazipaşa Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan törene Kileci ve Karataş ailelerinin yanı sıra genç çiftin dostları ve çalışma arkadaşları katıldı. 
 
Genç çiftin nikah törenine MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, TAV Gazipaşa Havalimanı Güvenlik Müdürü Abdullah Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Gazipaşa Ülkü Ocakları Başkanım Emre Görgülü, Alanya Ülkü Ocakları Başkanım Yavuz Uysal, MHP Gazipaşa Belediye Meclisi Üyesi Murat Özgen, MHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Ercan Uğur ile davetliler katıldı. 
 
Nikah memurunun sözlerine ‘Evet’ diyerek karşılık veren genç çiftin mutlulukları görülmeye değerdi. Nikah cüzdanını teslim alan Hatice Karataş, damat Ertuğrul Kileci’nin ayağına basmayı da unutmadı. Nikah törenine katılanlar, genç çifti tebrik ederek mutluluklarının bir ömür boyu sürmesi temennisinde bulundu.
 
Ertuğrul ve Hatice çifti, kendilerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmayan ailelerine ve dostlarına teşekkür etti. Eşi Hatice’ye olan sevgisini dile getiren Ertuğrul Kileci, nikah tarihi için 19 Mayıs’ı seçtiklerini belirterek, “Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışı gibiydi hayatıma gelişin. Bu özel günde gönlüme eş oluşun, ömrüme eş oluşunla tescillendi. 
 
Seni seviyorum gün yüzüm. Bir ömür, hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde, hep yan yana, omuz omuza inşallah. Bu özel günümüzde nikahımıza şahitlik ederek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyoruz. Sevdiğimin en yakını Gamze Kaplan kardeşime de ayrıca teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Düğünde görüşmek üzere” diye konuştu.
 
Kileci ve Karataş, nikah töreninin ardından dost ve arkadaşlarıyla fotoğraf çektirdi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler