loader
Sorumlusu Kim Olacak?

Sorumlusu Kim Olacak?

İki çocuğunun tehlike altında olduğunu belirten Hatice Doğan, “Evimin bahçesinde bulunan keçiboynuzu ağacım var. Bu ağacın hemen altında bir tane elektrik direği bulunuyor. Ağaç büyüyünce elektrik direği dalların arası..

Sorumlusu Kim Olacak?
 
GAZİPAŞA’NIN Küçüklü Mahallesi’nde bulunan elektrik direği tehlike saçıyor. Küçüklü Mahallesi Balcılar Mevkii’nde yaşayan Hatice Doğan, evinin bahçesinde yer alan keçiboynuzu ağacının ortasında kalan elektrik direğinin acilen kaldırılması gerekiyor. 3-4 senedir yetkililere durumu anlatmasına rağmen her hangi bir sonuç alamadığını belirten Hatice Doğan, artık sesinin duyulmasını istiyor. 
 
İki çocuğunun tehlike altında olduğunu belirten Hatice Doğan, “Evimin bahçesinde bulunan keçiboynuzu ağacım var. Bu ağacın hemen altında bir tane elektrik direği bulunuyor. Ağaç büyüyünce elektrik direği dalların arasında kaldı. Çocuklarım küçük olduğu için ağacı tırmanıyor. 
 
Elektrik çarpacak diye korkuyorum. Yaklaşık 3-4 yıldır kaymakamlık, belediye, AEDAŞ’a dilekçe verdim ama bir sonuç alamadım. Bizim talebimiz elektrik direğini yerinin değişmesi. 
 
Direğinin yerine değiştirmeyeceklerse ağacı kessinler. Bu ağaçta keçiboynuzu toplayarak geçimimizi sağlıyor. Ancak üzücü bir olay yaşanacaksa, çocuklarımı elektrik çarpacaksa biz ağacında kesilmesine razıyız. Üzücü, acı bir olay yaşamaktansa ağacımızın kesilmesine bile razıyız. Gerekli önlem alınmaz, sesimiz duyulmaz da üzücü bir olay yaşanırsa bunun sorumlusu kim olacak. Lütfen sesimizi artık duyun” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler