loader
Gazipaşa' da Bebek ve Gelin Bohçası Projesi

Gazipaşa' da Bebek ve Gelin Bohçası Projesi

İhtiyaçları doğrultusunda ailelere ve bireylere psiko-sosyal/manevi destek sunmak amacıyla hazırlanan ‘Hayata Başlarken’ projesi Gazipaşa’da uygulanmaya başlandı.

KADIN Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörlüğü tarafından önemli bir proje hayata geçirildi. İhtiyaç sahibi ailelerin bir nebze olsun maddi anlamda yüküne ortak olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve sevinçlerine ortak olmak amacıyla ihtiyaç sahibi aileler için bebek ve gelin bohçaları hazırlanıp hediye ediyor.
 
Gazipaşa' da Bebek ve Gelin Bohçası ProjesiİLK ZİYARET
 
Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Gönüllü Koordinatörlüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin yeni doğan bebekleri veya evlilik hazırlığı yapmakta olan genç kızları için Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gönüllüleri aracılığı ile Bebek/Gelin bohçaları hazırlayıp hediye ediyor. 
 
İhtiyaçları doğrultusunda ailelere ve bireylere psiko-sosyal/manevi destek sunmak amacıyla hazırlanan ‘Hayata Başlarken’ projesi Gazipaşa’da uygulanmaya başlandı. 
 
Proje kapsamındaki ilk ziyaret, yeni doğan bir bebek için yapıldı. Bebeğin ailesine yapılan ziyarete Gazipaşa İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan da katıldı. 
 
İlçe Müftüsü Erdoğan, aileyi tebrik ettikten sonra yeni doğan bebeğin kulağına ezan ve kamet okunması merasimini icra etti. Yapılan ziyarette Uzman Vaizi Ayşe Koç, TDV Gönüllüsü ve Proje Koordinatörü Emine Aslan, Kur’an Kursu Öğreticisi Nuray Ören ve İlçe Müftülüğü VHKİ Hasan Esen hazır bulundu. 
 
Proje kapsamında özel olarak hazırlanan bebek bohçası bayan görevliler tarafından yeni doğan bebeğin ailesine hediye edildi. Ziyaret edilen aile, Türkiye Diyanet Vakfı’nın uygulamaya koyduğu bu projeden memnuniyetlerini ifade ederek ziyarete gelen müftülük personeline teşekkürlerini ifade ettiler.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler