loader
Gazipaşa ‘da Villa...

Gazipaşa ‘da Villa...

Gazipaşada villa almak isteyenlerin çoğunluğuda yeşilin ve doğanın korunması açısından yapılanları ve yapılması gerekenler hakkında konuşuyor. Hatta villa yatırma düşüncesi olan yatırımcılar...

Gazipaşa ‘da Villa...
 
Akdenizin incisi Gazipaşa özellikle 2021 yılında pandemi süreci ile birlikte başlayan villa taleplerini adeta karşılayamaz oldu. Özellikle türkiyede yaşayan yabancılar tarafından vazgeçilmez bir yer olan gazipaşada villalar için tercih edilen yerler çoğunlukta sahil kesimleri olsa da dağlık kesimlerde tercih edilen yerler arasında.
 
Antalyanın en sessiz ilçelerinden olan Gazipaşa şehrinin sırtı doğaya dayalıdır, ve yeşillikler içerisinde o şekilde de kalmalıdır düşüncesi içerisindeyim. Gerçi son zamanlarda tropikal bahçe yatırımlarının artması ile birlikte gazipaşanın çehresi de değişmekte. Her yapılan yatırım keşke tropikal bahçeler gibi olsa. Çünkü gazipaşa’ nın yerli ve yabancılar tarafından tercih edilmesindeki sebeplerden biri de sessiz cennet Gazipaşa ismi üzerinde sesiz olmasıdır.
 
Gazipaşa ‘da Villa...
Gazipaşada villa almak isteyenlerin çoğunluğuda yeşilin ve doğanın korunması açısından yapılanları ve yapılması gerekenler hakkında konuşuyor. Hatta villa yatırma düşüncesi olan yatırımcıların büyük bir kısmı mümkün olduğu kadar araziyi büyük tutarak kendine tropikal bahçe yapmak istiyor. Şahsen bu düşünce içerisinde olan bir çok yatırımcı ile konuştum. Tabi bu tür yatırımcıların tercih ettikleri araziler gazipaşa merkeze 20- 30 dakika mesafedeki araziler.
 
Gazipaşada şu anda eskiden köy idi ama şimdi mahalle olan alanlarda Gazipaşa halkından tapu sahibi olan mükemmel yerler var. Sınırlı sayıda olan bu tapulu araziler yerli ve yabancı yatırımcıların gözünde adeta bir yıldız gibi parlıyor. yerli ve Yabancı yatırımcı özellikle tapu sahipleri ile birebir kendileri muhatap olmak istiyorlar ve hazine arazileri yada hazineden kiralanması şeklindeki tekliflere sıcak bakmıyorlar.
 
Gazipaşa ‘da Villa...
Bu gün Antalya Gazipaşa Yatırım Danışmanlığı şeklinde ilgili profesyoneller tapulu villa arazileri konusunda yabancı ve yerli yatırımcılara hizmet veriyor...
 
Türkiyede villa yapılabilecek en sessiz yerlerden olan Gazipaşa; doğa dostu, yeşili koruyan ve doğal meteryaller kullanılarak doğaya uygun villalar tercih eden tatilcilere kucak açmış durumda. Gazipaşada denize araçla 20-30 dakikalık mesafede denizi gören ve denizi görmeyen tapulu villa arazileri yeni sahipleri tarafından keşfedilmeyi bekliyor.
 
Gazipaşa ‘da Villa...
Şahsen 16 yıldan fazla bir süredir mesleki çalışmalarım dan dolayı Avrupa ülkeleri ve Amerika ‘da ikamet eden biri olarak son zamanlarda şehrimde kalmayı tercih ediyorum. Çünkü Gazipaşa yaşamaya değer bir şehir ve doğa bütünlüğü ile birlikte öyle'de kalmasını istiyorum. Coğrafi büyüklük olarak 921 km² gazipaşa tabiki sadece merkezden ibaret değil. Gazipaşanın gelişiminde mutlaka mahallelerde payını alacak. Bu gün köylerimizde dahi tapu sahipleri tarafından satışa sunulan villa arazileri var.
 
Antalyanın en sakin ilçelerinden gazipaşaya yatırım yapma düşüncesi içerisinde olan kişi yada şirketler hakkında Gazipaşa‘da Yatırımcı Ne İster sorularına cevap verebilen uluslararası deneyime sahip kişilerin ortak düşüncesi gazipaşanın doğasının kesinlikle korunması yönünde. Burada dikkatimi çeken konulardan biri de şehir merkezinde ve deniz kenarında ki villa yapılabilecek arazilerin pahalı olmasından dolayı' mı denizi görmeyen ama daha havadar ve sakin olan köy arazileri villalar için yatırımcılar tarafından tercih ediliyor acaba?
 
Gazipaşa ‘da Villa...
Tabi bu arada gazipaşada villa arazisi diye satışa sunulan daha küçük arazilerin daha pahalı olduğunu da kamuoyundaki bazı söylentilerde duyuyorum. Peki Gazipaşada villa yapılabilecek 1 dönümlük bir arazi ne kadar? Yada 700 metre kare bir arazinin fiyatı ne kadar? Villa yapacak olan kişilerin de bu tür alışverişlerinde villa fiyatları hakkında daha dikkatli olmasını ve iyi fiyat araştırması yapması gerektiğine inanıyorum. Gazipaşamıza yatırım yapacak olan kişilerin ilk alışverişlerinde fahiş fiyatlar ile hayal kırıklığına uğramalarını istemem açıkçası.
 
Gazipaşa ‘da Villa...
Gazipaşada villa almak isteyen yatırımcılar yada gazipaşada villa yaptırmak isteyen yatırımcılar acaba Gazipaşada ne isterler? Kısaca yurt dışı deneyimlerimi dikkate alarak bu konudaki şahsi düşüncelerimi uluslararası yatırımcılar ile Gazipaşa’da Emlak Fiyatları isimli makalemde paylaşmıştım. Antalya Gazipaşada Emlak & Gayrimenkul fiyatları sanırım samimi sınırlar içerisinde gazipaşamız için un uygun müşterilerini bulacaktır...
 
Ahmet Özdemir
+90 532 100 18 22 
ahmetabidoglu@gmail.com
Uluslararası Emlak & Gayrimenkul Yatırımcı Danışmanı
 
Gazipaşa’da Emlak Fiyatları…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler