loader
İçişleri Bakanlığı: 40 İlde 718 Kişi Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanlığı: 40 İlde 718 Kişi Gözaltına Alındı

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, PKK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle...

İçişleri Bakanlığı: 40 İlde 718 Kişi Gözaltına Alındı...
 
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 40 ilde aralarında HDP'li il başkanları ve ilçe başkanlarının da bulunduğu 718 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Türkiye gündeminde edindiğimiz bilgiye göre:
 
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, PKK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlıkları birimlerince yürütülen operasyonlara dair bilgi verildi.
 
"40 ilde aralarında HDP il ve ilçe başkanlarının da olduğu 718 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alma işlemleri halen devam etmektedir" denen açıklamada, şu ifade de yer aldı: 
 
"Yakalanan şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; çok sayıda silah ve örgütsel doküman ile dijital malzeme ele geçirilmiştir."


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler