loader
Gazipaşa Saray Restaurant Kasap Hizmetinizde...

Gazipaşa Saray Restaurant Kasap Hizmetinizde...

Zengin menüsü, ızgara ve fırında nefis ve lezzetli et yemekleri ile Gazipaşa Saray Restoran Kasap bugün belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz ‘ında katılmış olduğu...

Gazipaşa Saray Restaurant Kasap Hizmetinizde...
 
Pandemi sürecinin başlangıcında geçici olarak hizmetine ara veren Gazipaşa Saray Restoran Kasap yeniden kapılarını açtı. 
 
Zengin menüsü, ızgara ve fırında nefis ve lezzetli et yemekleri ile Gazipaşa Saray Restoran Kasap bugün belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz ‘ında katılmış olduğu görkemli bir açılış töreni ile Gazipaşa halkı ile yeniden buluştu.
 
Gazipaşa Saray Restaurant Kasap Hizmetinizde...
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali yılmaz ‘ında katılmış olduğu açılış töreninde başkan yılmaz; 
 
Saray Restaurant Kasap’ın açılışını gerçekleştirdik. İşletme sahipleri Mustafa Badem ve Zafer Salaman’ın açılış heyecanlarına ortak olmanın mutluluğunu yaşadık. İşletmenin ilçemize ve sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dedi.
 
Gazipaşa Saray Restaurant Kasap Hizmetinizde...
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Yöresel Antalya lezzetlerinden Gazipaşa mutfak kültüründen Gazipaşa yemeklerinin ‘de servis edildiği Gazipaşa restoranlarından Saray Restoran Kasap bu gün itibari ile misafirlerini ağırlamayı bekliyor…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler