loader
Giritli Balık Evi

Giritli Balık Evi "Gazipaşa"

En iyi balık yemeklerini ve balık salatalarını yiyebileceğiniz deniz kenarında bulunan Giritli Balık Evi mükemmel bir manzara ve sessiz bir ortama sahiptir. En iyi Gazipaşa restoranlarından olan...

Gazipaşa Giritli Balık Evi...
Gazipaşa girişinde ve deniz kenarında bulunan Giritli Balık Evi mükemmel bir manzara ve sessiz bir ortama sahiptir. Alanında En iyi Gazipaşa restoranlarından Giritli Balık Evinde gün batımını doyasıya izlediğiniz takdirde yaşamınızda gönül rahatlığı ile anlatabileceğiniz bir hatıranız var demektir.
 
Giritli Balık Evi
En iyi Gazipaşa restoranlarından Gazipaşa’da balık sofrasının en çok tercih edildiği yerlerden birisi Giritli Balık Evi’dir. 
 
Giritli Balık Evi
Antalya Gazipaşada Eğlence Ve Magazin konularında da calışmaları olan Giritli Balık Evi Deniz kenarında mevsiminde en iyi taze balıklar eşliğinde oturup vakit geçirme fırsatı sunar. 
 
Giritli Balık Evi
Gazipaşada gidilebilecek yerlerden olan ve Geçmişi bakımından yeni bir mekan olarak değerlendirilmesine rağmen kaliteli hizmet anlayışı ile Gazipaşa’nın vazgeçilmezi olmuştur. 
 
Giritli Balık Evi
Gazipaşa sahillerinde bulunan kayalıklardan taze olarak yakalanan nefis balıklar hızlı bir şekilde servis edilir. 
 
Giritli Balık Evi
En iyi Gazipaşa Restoranlarından Gazipaşa turizminde Gazipaşa mutfak kültürünün de yasatıldığı Giritli Balık Evinde Ortamı ve haftanın bazı günleri düzenlenen fasıl eşliğinde ailelerin de sıklıkla tercih ettiği mekan, fiyatı bakımından da oldukça uygundur. 
 
Giritli Balık Evi
Dalgaların sesi eşliğinde En iyi balık yemeklerini, En iyi deniz ürünlerinden oluşan soğuk meze ve zeytinyağlılar ile birlikte en güzel En iyi balık salatalarını yiyebileceğiniz yer lerden olan biçilmiş bir kaftan olarak değerlendirilir. En çok tercih edilen yiyecek ise karidestir.
 
Giritli Balık Evi


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler